Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Chcete prodat nemovitost za nejvyšší možnou cenu?

 

Věděli jste, že zkušený realitní makléř dokáže prodat nemovitost za cenu o 5 – 10 % vyšší než je běžná cena na trhu?

U průměrného bytu v Brně tak můžete získat o 250.000 až 350.000 Kč navíc!

 

Nabízíme vám všechny naše zkušenosti, zázemí a služby, abyste prodali za víc

Pokud máte zájem dozvědět se více informací o prodeji nebo pronájmu nemovitosti přes naši kancelář a chtěli byste se poradit ohledně vaší konkrétní situace, neváhejte se na nás obrátit.

Klikněte na tlačítko "Chci prodat" a napište nám zprávu, nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@slany-partners.cz, nebo telefonu +420 732 704 104.

Počáteční konzultace děláme vždy ZDARMA a zcela NEZÁVAZNĚ. Pokud se rozhodnete pro následný prodej nebo pronájem vaší nemovitosti přes naši kancelář, rádi pro vás vše zařídíme. Pokud se rozhodnete pro jiný postup, budeme to respektovat.

Naše služby jsou pro prodávající a pronajímatele zcela ZDARMA. Naši odměnu hradí strana kupující / nájemce.

 

Odhad ZDARMA

Pokud ještě nejste pro prodej rozhodnutí a zatím byste rádi pouze zjistili za kolik je možné vaši nemovitost prodat, nabízíme vám odhad tržní ceny nemovitosti zcela ZDARMA.

Pro objednání Odhadu ZDARMA nás kontaktujte na e-mailu: info@slany-partners.cz, nebo telefonu +420 732 704 104.

Společně se domluvíme na termín prohlídky vaší nemovitosti. A my vám do 24 hodin zpracujeme odhad za kolik je v současné době reálné vaši nemovitost prodat.

Využitím Odhadu ZDARMA se nezavazujete k prodeji nemovitostí ani k využití dalších našich služeb.

 

Jak je možné že dostanete o 5 – 10 % víc?

Určitě víte z oblasti ve které jste profesionálem, že je potřeba znát spoustu informací a také mít zkušenosti z praxe, abyste mohli dělat práci kterou děláte a byli úspěšní.

Při prodeji nemovitostí je to úplně stejné. Díky našim dlouholetým zkušenostem při prodeji velké spousty nemovitostí už víme jak nemovitost správně připravit, jak vhodně nastavit nabídkovou cenu, jak nabídku zpropagovat, nemovitost předvést a jak výhodně uzavřít obchod.

Před začátkem prodeje pro vás připravíme nejvýhodnější strategii, která bude zohledňovat stav vaší nemovitosti, osobní situaci a potřeby. To vše s cílem prodat vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu a co nejrychleji.

 

Klíčové body pro dosažení vyšší prodejní ceny

Příprava nemovitosti k prodeji a profesionální nafocení

Nafotit nemovitost k prodeji není jen o tom párkrát cvaknout a nahrát na internet. Aby byla vaše nemovitost kvalitně prezentovaná, vyžaduje to většinou před samotným focením prostory připravit. Někdy stačí jen lehce uklidit. Někdy je potřeba větší úprava interiéru, nebo třeba i zahardy. Jindy dojde třeba i na nějaké opravy. Přípravu nemovitosti řešíme vždy podle aktuálního stavu a vašich možností a požadavků. Každopádně tato práce vám může přinést výrazné zvýšení výsledné prodejní ceny.

Samotné nafocení a zpracování fotografií je pak také pečlivá práce, která udělá vaši nemovitost ještě zajímavější v o očích potenciálních kupujících. Níže se můžete podívat na příklad jaký rozdíl ve fotkách může být.

 

Profesionálně zpracovaná videoprohlídka

Videoprohlídka je v dnešní době pořád něco jako bonus navíc. Něco dalšího k fotkám. Nicméně my pro vás uděláme videoprohlídku k prodeji jakékoliv nemovitosti, a to zcela zdarma. Protože víme, že videoprohlídky pomáhají zvýšit zájem potenciálních kupující o nabídku vaší nemovitosti.

Zájemci dávají přednost nabídkám s videem a dříve na ně reagují. Takže vaše nemovitost má šanci na prodej za vyšší cenu a rychleji. Což je právě to, cěho se snažíme dosáhnout. A také díky videu mají o nemovitosti lepší představu, takže nemusíme zbytečně organizovat prohlídky se zájemci, kteří už z videa můžou vidět, že by pro ně nemovitost z nějakého důvodu nepřicházela v úvahu. Níže se můžete podívat na ukázku jedné z našich videoprohklídek:

 

Virtuální homestaging nebo vizualizace

Pokud chcete prodat nemovitost, která je ve fázi výstavby a ještě není zcela dokončená. Případně pokud se nemovitost prodává bez vybavení a je zcela prázdná. Pravděpodobně bude výhodné doplnit interiér do fotografií vybavením cestou virtuálního homestagingu.

V případě nabídky nemovitosti ve fázi projektu, která ještě není postavena. Případně nemovitosti určené ke kompletní přestavbě nebo demolici a následné výstavbě. Bude zase výhodné udělat vizualizaci toho jak by nemovitost mohla po dokončení nebo přestavbě vypadat.

Tyto moderní nástroje nám umožňují ukázat zájemcům jak bude, případně jak by mohla, nemovitost vypadat po dokončení nebo přestavbě. Když zájemce vidí jak by nemovitost mohla vypadat, je pro něj mnohem atraktivnější než foto pouze pozemku nebo domu určeného k demolici. A když si člověk dokáže nemovitost představit už hotovou, je to jen krůček k osobní prohlídce a případné koupi. Níže se můžete podívat jaký je rozdíl mezi zcela prázdným a virtuálně vybaveným domem:

 

Pokud máte zájem dozvědět se více informací o prodeji nebo pronájmu nemovitosti přes naši kancelář a chtěli byste se poradit ohledně vaší konkrétní situace, neváhejte se na nás obrátit.

Klikněte na tlačítko "Chci prodat" a napište nám zprávu, nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@slany-partners.cz, nebo telefonu +420 732 704 104.

 

Reference od spokojených klientů

Na další reference od spokojených klientů se můžete podívat v záložce Reference.

 

Co všechno pro vás uděláme

Postaráme se vám o prodej či pronájem domu, bytu, a to i družstevního, zahrady, stavebního pozemku, pole, lesa a v podstatě všeho co vás napadne. Zařídíme také prodej či pronájem komerčních objektů a prostor. Specializujeme se na oblast Brna a širšího okolí. V případě zájmu vám ale můžeme s prodejem pomoci v rámci celé České republiky.

Naše služby nejsou jen o inzerci a nalezení zájemce, ale jde o komplexní balíček služeb, díky kterému bude pro vás prodej či koupě nemovitosti snadným a radostným úkonem.

O prodej a pronájem nemovitostí se staráme už od roku 2007, svoji práci děláme rádi a snažíme se neustále vzdělávat, abychom pro vás zajistili neustále profesionální a kvalitní služby v neustále se měnící situaci na trhu s nemovitostmi.

Férový přístup a spokojenost klientů je pro nás vždy na prvním místě. Vždy se snažíme pro vás udělat víc než je nezbytné, aby pro vás prodej, koupě či pronájem nemovitosti nebyla starost, ale radost.

Celým procesem prodeje nemovitosti vás provede váš osobní makléř, který s vámi bude od začátku až do úplného konce transakce, na kterého se můžete kdykoliv obrátit. Takže i když možná nemáte v oblasti nemovitostí žádné zkušenosti, vždy budete mít někoho, kdo vám poradí.

Také se zavazujeme dodržovat Etický kodex realitní kanceláře Slany & Partners, který je v souladu s etickým kodexem České komory realitních kanceláří.

 

Postup přípravy a prodeje nemovitosti

A během celého procesu vám poradíme se vším co budete potřebovat. Vždy budete mít někoho na své straně na koho se můžete obrátit.

Realitní kancelář SLANY & PARTNERS - Naplňujeme to, co ostatní jen slibují…

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    TOPlist