Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

O nás

 

Jsme rodinná realitní kancelář a působíme hlavně v Brně a širším okolí. Naší hlavní činností je zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Touto činností se zabýváme již od roku 2007 a snažíme se pro vás naše služby neustále zlepšovat.

Svoji práci děláme rádi a férový přístup a spokojenost klientů je pro nás vždy na prvním místě. Vždy se snažíme dělat “víc než je nezbytné” aby pro vás prodej, koupě či pronájem nemovitosti nebyla starost, ale radost.

Můžete se podívat na Reference od spokojených klientů.

Celým procesem prodeje, koupi, případně pronájmu vaší nemovitosti vás provede váš osobní makléř, který s vámi bude od začátku až do úplného konce transakce, na kterého se můžete kdykoliv obrátit. Takže i když možná nemáte v oblasti nemovitostí žádné zkušenosti, vždy budete mít někoho, kdo vám poradí.

Naše služby nejsou jen o inzerci a nalezení zájemce, ale jde o komplexní balíček služeb, díky kterému prodáme či pronajmeme vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu a co nejrychleji a prodej či koupě nemovitosti pro vás bude snadným a radostným úkonem.

Kompletní informace o zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí a soupis všeho co balíček služeb obsahuje najdete v záložce Chci prodat.

Naše kancelář vám nabízí veškeré služby týkající se prodeje i pronájmu všech typů nemovitostí. Budeme se maximálně snažit naplnit vaše potřeby, ať už se týkají nemovitostí soukromých či komerčních. Pomůžeme vám s odhadem nemovitosti, průkazem energetické náročnosti budovy, financováním i pojištěním, převodem energií, a dalšími věcmi dle vašich individuálních potřeb.

Podrobnější informace o našich službách najdete v záložce Naše služby.

Také se zavazujeme dodržovat Etický kodex realitní kanceláře Slany & Partners, který je v souladu s etickým kodexem České komory realitních kanceláří.

 

Petr Slaný
realitní makléř a majitel kanceláře

Vítám vás na stránkách Realitní kanceláře SLANY & PARTNERS. Jmenuji se Petr Slaný a jsem majitelem kanceláře a současně také pracuji jako realitní makléř.

Práci a podnikání v realitní branži se věnuji již od roku 2007. Za tu dobu jsem pomohl s prodejem, koupí a také pronájem nemovitostí velké spoustě lidí. Díky tomu vím, že realitní transakce jsou pro většinu lidí velká neznámá, protože se s nimi v minulosti ještě nikdy nesetkali. A tak při nich vzniká spoustu nejasností a obav. I díky tomu, že se většinou jedná o velké sumy peněz.

Proto se snažím mít vždy ke každému osobní přístup, aby měl můj klient vždy někoho, kdo je na “jeho straně”, kdo situaci rozumí a ví jak při prodeji nebo koupi správně postupovat.

Více informací o tom, jak vypadá moje práce, se můžete dozvědět na mém osobním webu – www.petrslany.cz

V realitní praxi není možné úplně oddělovat soukromý čas od pracovního, protože některé schůzky a prohlídky jsou během celého dne i víkendu. Což mi ale tak úplně nevadí, protože v naší realitní kanceláři pracuji se svojí skvělou ženou. A také s některými dlouholetými klienty mám již přátelské vztahy. Takže práce je v podstatě trochu i zábava a čas s rodinou :-).

Ve svém volném čase se s manželkou věnujeme jízdě na koni a společenskému tanci. Když to jde, tak se snažíme alespoň na pár dní vyrazit někam na výlet nebo krátkou dovolenou. Což je něco, co mi vždy dodá spoustu energie pro další dny.

 

A když bych to měl shrnout… proč spolupracovat právě se mnou?

Podle mě je to vždy hlavně o tom jestli si jako lidé sedneme. Aby spolupráce byla pro obě strany příjemná. Protože přece jen za týden vše vyřízené nebude. A také o tom jestli budete věřit tomu, že vám s vaším případem dokážu úspěšně pomoci.

Proto bych byl rád, pokud uvažujete o prodeji či pronájmu nemovitosti, abychom se osobně potkali. Buď u nás v kanceláři, u vás doma, nebo třeba v příjemné kavárně. Abychom měli možnost se alespoň trochu osobně poznat. Pak uvidíme jestli budeme chtít pokračovat dále, a nebo ne.

Co vám ale můžu říct již teď je, že se vždy snažím na prvním místě, aby byl můj klient spokojený. Ze svých zkušeností již vím, že ne vždy jde všechno hladce. A také někdy není možné v rámci situace na trhu získat takovou cenu, jakou si lidé někdy představují. A proto vám nebudu slibovat nesplnitelné. Vždy udělám maximum toho, co je možné. Ale ne víc, protože jinak bych vám neudělal zrovna dobrou službu.

Vím, že na trhu je velké množství realitních makléřů, a proto není snadné se v této džungli vyznat. Já se snažím, aby každý s kým řešíme jeho nemovitost, chtěl moje služby doporučit dál svým známým. A také, aby se na mě obrátil i příště.

Můžete se podívat na Reference od spokojených klientů.

A proto věřím, že i vy budete spokojení.

Takže budu se těšit na osobní setkání s vámi třeba někde u dobré kávy.

Realitní kancelář SLANY & PARTNERS - Naplňujeme to, co ostatní jen slibují…

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    TOPlist